20 maart 2023

CareX Groningen zoekt collega Binnendienst- 32 uur

Organisatie

CareX is ontwikkeld als het maatschappelijk betrokken alternatief voor leegstand. Er zijn 4 CareX-vestigingen in het noorden met in totaal zo’n 40 personeelsleden. De CareX-vestigingen beheren samen een groot aantal gebouwen en huisvesten zo vele mensen, bedrijven, organisaties en instellingen. Speciale affiniteit heeft CareX met starters en de creatieve sector.

CareX Groningen is gevestigd in Groningen-stad. Het team bestaat uit zo’n 14 medewerkers. Ons werkgebied is Groningen en Drenthe. We beheren tijdelijk leegstaande panden die bestemd zijn voor bijvoorbeeld sloop/renovatie/verhuur/verkoop. We voorzien panden van een passende, tijdelijke invulling, totdat de eigenaar het pand zelf weer in gebruik wil nemen. Hiermee behoudt een pand zijn maatschappelijke functie en wordt verval en vandalisme voorkomen.

Het team

Je komt te werken in een klein en informeel team en werkt intensief samen met zowel je collega’s op kantoor als je collega’s van de buitendienst. De binnendienst voert de contacten met woningzoekenden, bruikleners en pandeigenaren en draagt zorg voor de toewijzing van woon- en werkruimte, inclusief de afhandeling van de hieruit voortvloeiende administratie. De buitendienst is verantwoordelijk voor het pandbeheer op locatie. Het goed functioneren van CareX valt of staat met goed teamwork; een goede samenwerking met al je collega’s is essentieel.

De functie

In samenwerking met je collega´s ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor. Het ontvangen van klanten, het beantwoorden van de altijd rinkelende telefoon, het accuraat voeren van de volle agenda en het afhandelen van de mail.

Door het tijdelijke karakter van alle gebruiksruimtes hebben we te maken met veel mutaties en voeren we een uitgebreide administratie. Denk aan het opstellen,- en afsluiten van contracten, mutatiebeheer, het doen van inkomenstoetsingen en bijhouden van plattegronden. Verder is het debiteurenbeheer een belangrijk onderdeel van je werk. Denk aan het bijhouden van achterstanden in betalingen, het contact houden met mensen met betalingsproblemen en het afspreken van betalingsregelingen.

Een belangrijk onderdeel is het selectie,-en plaatsingsproces van bruikleners in de panden die bij CareX in beheer gebracht worden. We zoeken hierbij altijd naar een juiste match en een volledige invulling van het pand. Het inloopspreekuur is een wekelijks terugkerend onderdeel om kennis te maken met mensen die zich inschrijven.

Je maakt deel uit van de binnendienst van CareX, hetgeen betekent dat je ook betrokken bent bij alle andere werkzaamheden die door de binnendienst verricht worden. Gedurende de beheer periode van een pand is een actieve communicatie met de gebruikers en bewoners essentieel om het tijdelijke gebruik in goede banen te leiden. Dit gaat van informeren over bezichtigingen naar het beantwoorden van allerhande vragen tot conflictbemiddeling.

In de opleverfase van een pand werk je mee aan het op tijd opzeggen van de bruikleners en het uitvoeren van de herplaatsing en het maken van opleverafspraken  om zodoende, in samenwerking met de buitendienst, het pand uiteindelijk leeg en veegschoon op te kunnen leveren aan de eigenaar op de gestelde einddatum.

Wat vragen we van jou?

Je dagen zijn gevarieerd en gaan vaak niet zoals je ze gepland had. Je bent in staat tot snelle actie wanneer er zich ineens een pand aandient. Of er gebeurt iets in 1 van de panden waar je op moet reageren. Je bent van verschillende markten thuis omdat je zowel met mensen werkt als ook een accurate administratie moet kunnen voeren. Je werkt in een klein team wat gelijktijdig vraagt om zelfstandigheid als ook intensieve samenwerking.

Daartoe ben je sociaal, representatief, communicatief sterk, hebt goede organisatorische vaardigheden en een proactieve instelling. Je bent stressbestendig en flexibel en kunt goed omgaan met piekdrukte.

Je bent zorgvuldig en accuraat. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels. Je bent handig met computers en snel wegwijs in systemen en programma’s die jou nog niet bekend zijn. Affiniteit met debiteurenbeheer is een pre.

Je kunt goed samenwerken maar bent ook in staat zelfstandig beslissingen te nemen wanneer een situatie daar om vraagt, je kunt prioriteiten stellen en snel schakelen tussen je werkzaamheden. Je bent nieuwsgierig, denkt mee en pakt uit eigen beweging werkzaamheden op.

In het contact met mensen weet je in te schatten wie je voor je hebt en daarbij aan te sluiten. Interesse in mensen van allerlei pluimage is hierbij essentieel, evenals een stevige dosis zelfkennis en humor. Je staat stevig in je schoenen, bent praktisch ingesteld en beschikt over probleemoplossend vermogen.

Wat bieden wij jou?

  • Salariëring via de CAO Woondiensten.
  • Werken in een klein, enthousiast en dynamisch team waarin we de menselijke maat hanteren, met korte lijnen en ruimdenkende collega’s.
  • Een baan van 32 uur per week; bestaande uit 4 werkdagen van 9:00-17:00 uur.
  • Een tijdelijk contract voor in eerste instantie 1 jaar.
  • Start hoe eerder hoe beter.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct door je motivatie en CV uiterlijk 15 mei 2023 te sturen naar: groningen@carex.nl o.v.v. sollicitatie collega binnendienst.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.