IJsselmuiden Erfgenamenstraat

Momenteel zijn er op korte termijn geen woningen beschikbaar in IJsselmuiden. Je kunt ons wel een email sturen waarin je aangeeft geïnteresseerd te zijn in een tijdelijke woning in IJsselmuiden. Indien er iets beschikbaar komt dan kunnen wij je daarover informeren.

In IJsselmuiden komen af en toe woonruimtes beschikbaar. Dit zijn eengezinswoningen die beschikken over meerdere slaapkamers en een balkon.

Het contract is een tijdelijke huurcontract op basis van de Leegstandswet. Het contract loopt voor minimaal 6 maanden. Wij hebben een opzegtermijn van 3 maanden en de huurder een opzegtermijn van 1 maand.

Kosten:
Maandelijkse huur: tussen de 380,- en 450,- euro (excl.)
Borg: gelijk aan eenmaal de maandkosten.
Eenmalige administratiekosten: 100,- euro

Passendheidstoets:
Wij wijzen deze woningen toe volgens de passendheidstoets van de nieuwe Woningwet. Je komt voor deze woningen in aanmerking met een verzamelinkomen niet hoger dan 40.765,- (obv 1 persoon 2022).

Benodigde gegevens:
Meest recente inkomensverklaring van de Belastingdienst (0800 0543).

Inschrijven / afspraak:
Heb je interesse? Om hiervoor in aanmerking te komen is een inschrijving + een kennismakingsgesprek nodig. Schrijf je allereerst in en neem vervolgens contact met ons op via 038 302 0060 voor het (telefonische) kennismakingsgesprek.

Locatie IJsselmuiden
Telefoon 038 302 0060
Bijlagen
Delen

Contact over IJsselmuiden Erfgenamenstraat

Heb je vragen of wil je in contact komen over deze locatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op met de CareX vestiging in jouw regio