Algemene Voorwaarden

Niet alle afspraken, rechten en plichten staan in het CareX-contract zelf.
Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Dat heb je als het goed is al gedaan, voordat je een handtekening zette.

CareX voldoet aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat wil zeggen: we gaan vertrouwelijk met je gegevens om. Lees ons Privacy Statement.

Aanvaarding woning

Je aanvaardt je woning of werkruimte zoals die nu is.
In sommige woningen of werkruimtes is al stoffering aanwezig, zoals vloerbedekking en gordijnen. Het wordt meteen jouw eigendom, zodra je de woning betrekt. Vertrek je weer en staat er in de voorwaarden dat je de woning of ruimte leeg moet opleveren? Dan moet je alles meenemen, dus óók de stoffering. Staan er nog spullen van een vorige gebruiker? Die zijn dan vanaf nu jouw verantwoordelijkheid. Voer maar af of neem mee wat je kunt gebruiken op je volgende adres.

Aanpassing woning

Wat mag niet?

Het is niet toegestaan om zelf veranderingen aan een pand aan te brengen; behalve als je daar van CareX expliciet toestemming voor hebt gekregen. We zijn er zo voorzichtig mee, omdat de eigenaar straks het pand in de oorspronkelijke staat terug wil krijgen.

Wat mag wel?

Muren en plafonds witten mag. Zachte kleuren op de muren mag ook.
Er zijn uitzonderingen, maar dat vertellen we je dan altijd duidelijk van tevoren.

Sleutels

Je hebt zelf een sleutel en CareX heeft een sleutel. Dat wil zeggen: van elke toegangsdeur of tussendeur die op slot kan, hoort ook CareX een sleutel in de sleutelkast te hebben. Vervang je zelf een slot, zorg dan meteen dat CareX de goede sleutel weer krijgt.

Bereikbaarheid

We moeten je altijd kunnen bereiken in verband met jouw CareX-ruimte. Zorg dus dat CareX altijd je telefoonnummer en e-mailadres weet. Ook als daarin iets verandert, zodat we weer up-to-date zijn. Veranderingen kun je doorgeven door in te loggen bij MijnCareX (dit werkt nu nog niet). Mailen of bellen met jouw CareX vestiging mag ook!

Bezichtigingen

Je woont of werkt ergens tijdelijk. Het kan zijn dat de eigenaar van het pand plannen heeft, bijvoorbeeld op termijn verkopen. Daarom moet je in het belang van de eigenaar altijd meewerken aan een bezoek. Bijvoorbeeld een bezichtiging met aspirant-kopers of een technische inspectie.

Als er zo’n bezoek op de planning staat, streeft CareX ernaar om je dat minstens 24 uur van tevoren te laten weten. Je hoeft niet thuis te blijven; zorg er wel even voor dat de boel toonbaar en redelijk netjes is, zowel buiten als binnen.

Denk aan het milieu!

Ga je een weekend van huis, of nog langer? Zet je verwarming dan laag en doe je lampen uit.

Contractbeëindiging

Omdat wonen of werken in een CareX-pand altijd van tijdelijke aard is: er komt een dag . . .
Meer weten over het opzeggen van je contract? Of wat je moet doen als CareX aankondigt dat je contract binnenkort afloopt? Lees de pagina Wijziging / Beëindiging contract.

Goed om te weten

Als er aan het contract dat je nu hebt een einde is gekomen, gaan wij ons uiterste best doen om je aan een nieuwe woonruimte of werkplek te helpen! Als je dat wilt, tenminste.

Aanmelden

Aanmelden