Onderhoud & reparatie

Algemeen – van CareX-residenten verwachten we dat ze alert en zorgvuldig omgaan met hun ruimte en de bijbehorende voorzieningen. Doe gewoon alsof je thuis bent! Daar zijn we haast nog nooit in teleurgesteld. Je kunt als resident zelf een hoop doen: voorkom gezamenlijke ellende als gevolg van insluiping, verstopping, brandgevaar en lekkage. Zet geen spullen neer in gangen of op trappen; zo blijft de doorgang altijd vrij. Zijn er branddeuren, laat die dan niet openstaan, ook niet heel even. Onttrek de brandblussers nooit aan het zicht. Is de noodverlichting niet meer in orde? Meld het dan meteen bij CareX. We zijn heel zuinig op je.

Klein onderhoud

Klein onderhoud aan je woning of werkruimte kun je in de meeste gevallen zelf uitvoeren. Gebruik daarbij je gezonde verstand, zoals altijd. Twijfel je of je iets zelf moet oplossen? Twijfel je of je het zelf wel netjes kunt doen? Weet je niet of je iets aan de muur mag ophangen en of je daarvoor een gat mag boren? Heb je liever dat CareX even langskomt voor een advies of een kleine reparatie? Bel of mail ons om te overleggen! We komen er vast uit.

Contact met CareX?

Heb je liever dat CareX even langskomt voor een advies of een kleine reparatie?

Aanmelden

Grotere reparaties

Acute noodsituatie, die niet kan wachten? Bel dan direct het storingsnummer van de technische dienst van CareX. Je vindt het storingsnummer van jouw CareX-vestiging bij Contact. Je krijgt dan iemand van CareX aan de lijn; samen beoordelen jullie of er meteen iemand moet komen, of dat het nog even kan wachten tot de volgende werkdag.

Minder nood, maar wel heel ongemakkelijk: verstopping, lekkage, een probleem met de elektriciteit, een volgens jou onveilige situatie in huis. Woon je in een groepspand, meld het dan meteen bij de hoofdbewoner. Woon je zelfstandig? Gebruik dan de link naar een reparatieverzoek. Is het best dringend? Dan mag je ook bellen of mailen naar jouw CareX-vestiging. Nummer en e-mailadres staan op de pagina Contact.
Hoe dan ook, leg het probleem duidelijk en liefst in detail uit.
Dan weten wij wat ons te doen staat.

Tuinonderhoud

CareX verwacht dat je zelf de tuin, het erf of de buitenruimte netjes houdt:

  • het gras hoort gemaaid te zijn
  • zijn er struiken, snoei die dan op tijd
  • heb je gesnoeid, voer het tuinafval dan ook meteen af