Marktgang Kampen

Op misschien wel 1 van de mooiste locaties van Kampen hebben wij kleine studiootjes beschikbaar.  Klein maar fijn. We hebben zowel zelfstandige studio’s beschikbaar, als kamers met gemeenschappelijke keuken en badkamers.

Met uitzicht op de IJssel en het stadsstrand van Kampen. Pal aan de Stadsbrug en daarmee hooguit 5 minuten lopen naar station Kampen Centraal. Midden in het bruisende stadshart van Hanzestad Kampen. Op steenworp afstand van winkels, cafe’s en restaurants.

 

Wooncomplex Marktgang Kampen

De studiootjes aan de Marktgang Kampen zijn onderdeel van een voormalig studentencomplex. Veel Kampenaren hebben hier warme herinneringen aan. Heden ten dage wordt hier een gemêleerde groep bewoners gehuisvest door de lokale woningcorporatie. Afgelopen tijd zijn er een aantal plekken beschikbaar gekomen die wij tijdelijk kunnen aanbieden.

Het contract is op basis van bruikleen. Je betaald een zeer gunstig tarief waarmee wij de kosten dekkend kunnen maken.

Kosten:
Maandelijkse bijdrage: €179,- exclusief servicekosten en g/w/e.

Servicekosten: €119,- – inclusief g/w/e en blokverwarming.

Totale maandelijkse lasten: € 298,-

Borg: €250,-

Eenmalige administratiekosten: € 100,-

Passendheidstoets:
Wij wijzen deze woningen toe volgens de passendheidstoets van de nieuwe Woningwet. Je komt voor deze woningen in aanmerking met een verzamelinkomen niet hoger dan 40.765,- (obv 1 persoon 2022). Heb je toch een te hoog inkomen? Dan kunnen we kijken of er een uitzondering gemaakt kan worden.

Benodigde gegevens:
Meest recente inkomensverklaring van de Belastingdienst (0800 0543).

Inschrijven / afspraak:
Heb je interesse? Om hiervoor in aanmerking te komen is een inschrijving + een kennismakingsgesprek nodig. Schrijf je allereerst in en neem vervolgens contact met ons op via 038 302 0060 voor het (telefonische) kennismakingsgesprek.

Locatie Kampen
Contactpersoon Lars
Telefoon 038 302 0060
Bijlagen
Delen

Contact over Marktgang Kampen

Heb je vragen of wil je in contact komen over deze locatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op met de CareX vestiging in jouw regio