Broedplaats Kattegat Zwolle

Kattegat is een creatieve broedplaats in Zwolle waar gewoon en gewerkt wordt.  Gelegen vlak bij het station en centrum van de stad. Deze creatieve broedplaats aan de Oostzeelaan in Zwolle bestaat uit 40 wooncontainers. Daarnaast zijn er verschillende muziekstudio’s en ateliers. Ook beschikt het over een eigen festival terrein Doggerland.

Broedplaats Kattegat wordt voornamelijk bewoont door muzikanten & kunstenaars,  cultuurmakers en andere wereldverbeteraars.

Zo nu en dan komt er een plekje vrij als een bewoner zijn of haar vleugels uitslaat.

Inschrijven
Wil je wonen of werken in het Kattegat, schrijf je dan in bij CareX. Heb je na het lezen van onderstaande informatie nog vragen dan kun je ons altijd nog even email sturen of bellen.

Zodra je bent ingeschreven bij CareX ben je toe aan de volgende stap: het schrijven van je motivatie.

Motivatie
Maak hiervoor een document van maximaal 1 A-4.  De motivatie heeft als doel de huidige bewoners een beeld te geven van de aspirant kandidaten. Geeft dus een korte omschrijving van wie je bent en wat je doet. Het is ook handig om aan te geven wat je verwachtingen zijn van Broedplaats het Kattegat,en wat jouw bijdrage aan de broedplaats gaat zijn.

Mail dit document naar overijssel@carex.nl. Je motivatie wordt in de map geplaatst, die online ter inzage beschikbaar is voor de bewoners.

Selectie door de huidige Kattegat-residenten
Om de broedplaats levendig te houden mogen bewoners zelf de toekomstige Kattegat-residenten kiezen. Jouw motivatie wordt in de map gedaan die alleen toegankelijk is voor bewoners van Kattegat en medewerkers van CareX. Zodra er een plekje vrijkomt bij Kattegat wordt deze map door bewoners geraadpleegd voor het selecteren van een nieuwe bewoner.

Vermeld aub alleen de informatie die je wilt delen. Vermeld vanwege de AVG geen contactgegevens. Deze zijn (door je inschrijving bij CareX) bij ons bekend.

De bewoners kiezen ( zodra er weer een woonplek vrijkomt) een geschikte kandidaat uit. Ben jij dat geworden? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We maken dan een afspraak voor het ondertekenen van het contract en voor de sleuteloverdracht.

Maandelijkse update
Let op! Het is belangrijk dat je maandelijks aan ons doorgeeft dat je nog geïnteresseerd bent in een ruimte. Als dat niet gebeurt, gaan we ervan uit dat je elders iets hebt gevonden en halen we je formulier uit de map. Dit kan door maandelijks een email te sturen naar overijssel@carex.nl.

 

Heb je interesse? Schrijf je in bij CareX en stuur je motivatie naar overijssel@carex.nl.

 

Kattegat in de media:

Kattegat op Facebook – Facebook pagina van Kattegat Zwolle

EO Programma – De Huizenfixers – Muzikant Tim zoekt woonruimte in Zwolle.

Flowmagazine: Wooncollectief Kattegat in Zwolle

RTV Oost: In Beeld: Kattegat Festival

Indebuurt: Een speelplek voor volwassenen

De Gelderlander: Er wordt hard gewerkt aan de opbouw van Kattegat Festival

Visit Zwolle: Een stukje over Kattegat op een promotiewebsite van de gemeente Zwolle

Bron: https://www.flowmagazine.nl

 

 

 

Locatie Oostzeelaan 6
Contactpersoon Wesley
Telefoon 038 302 0060
Delen

Contact over Broedplaats Kattegat Zwolle

Heb je vragen of wil je in contact komen over deze locatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op met de CareX vestiging in jouw regio