26 februari 2024

CareX Groningen zoekt collega Technische Dienst – 32 uur

Organisatie

CareX is ontwikkeld als het maatschappelijk betrokken alternatief voor leegstand. Er zijn 4 CareX-vestigingen in het noorden met in totaal zo’n 40 personeelsleden. De CareX-vestigingen beheren samen een groot aantal gebouwen en huisvesten zo vele mensen, bedrijven, organisaties en instellingen. Speciale affiniteit heeft CareX met starters en de creatieve sector.

CareX Groningen is gevestigd in Groningen-stad. Het team bestaat uit zo’n 14 medewerkers. Ons werkgebied is Groningen en Drenthe. We beheren tijdelijk leegstaande panden die bestemd zijn voor bijvoorbeeld sloop/renovatie/verhuur/verkoop. We voorzien panden van een passende, tijdelijke invulling, totdat de eigenaar het pand zelf weer in gebruik wil nemen. Hiermee behoudt een pand zijn maatschappelijke functie en wordt verval en vandalisme voorkomen.

Het team

Je komt te werken in een klein en informeel team en werkt intensief samen met zowel je collega’s op kantoor als je collega’s van de buitendienst. De binnendienst voert de contacten met woningzoekenden, bruikleners en pandeigenaren en draagt zorg voor de toewijzing van woon- en werkruimte, inclusief de afhandeling van de hieruit voortvloeiende administratie. De buitendienst is verantwoordelijk voor het pandbeheer op locatie. Het goed functioneren van CareX valt of staat met goed teamwork; een goede samenwerking met al je collega’s is essentieel.

De functie

Je werkt mee in de technische dienst van CareX. De technische dienst verricht alle voorkomende kleine werkzaamheden die horen bij het beheer van gebouwen (denk aan het vervangen van hang en sluitwerk, storingen in verwarming en/of warm water, elektrische problemen, lekkages, maatregelen op het gebied van brandveiligheid).

Tevens biedt je ook ondersteuning aan de pandbeheerders en ben je o.a. inzetbaar voor het begeleiden van bezichtigingen en het afhandelen van opleveringen met bewoners. Daarnaast komt het voor in de zomer dat je ondersteund in de groenvoorziening rond grote panden en zal je regelmatig worden gevraagd om bij te springen bij opruim- en schoonmaakklussen. Het takenpakket is dus bijzonder breed en gevarieerd. In je werk heb je veel contact met alle gebruikers in de panden die CareX beheert en fungeer je dus ook als de ogen en oren van het bedrijf.

Wat vragen we van jou?

Je dagen zijn gevarieerd en gaan vaak niet zoals je ze gepland had. Je bent in staat tot snelle actie wanneer er zich ineens een pand aandient. Of er gebeurt iets in 1 van de panden waar je op moet reageren. Je werkt in een klein team wat gelijktijdig vraagt om zelfstandigheid als ook intensieve samenwerking.

Je hebt een brede technische basiskennis met de motivatie om je op sommige vlakken verder te ontwikkelen. Je bent communicatief sterk en kan overweg met allerlei typen mensen. Je beschikt over een goede dosis mensenkennis en humor.

Je bent een aanpakker, sociaal vaardig, kunt zelfstandig werken en je kunt goed improviseren. Je bent stressbestendig en flexibel en kunt goed omgaan met piekdrukte. Je kunt goed samenwerken met je collega’s van de binnen- en buitendienst en bent in staat om snel te schakelen tussen je werkzaamheden.

Je kunt goed samenwerken maar bent ook in staat zelfstandig beslissingen te nemen wanneer een situatie daar om vraagt, je kunt prioriteiten stellen en snel schakelen tussen je werkzaamheden. Je bent nieuwsgierig, denkt mee en pakt uit eigen beweging werkzaamheden op.

Wat bieden wij jou?

  • Salariëring via de CAO Woondiensten.
  • Werken in een klein, enthousiast en dynamisch team waarin we de menselijke maat hanteren, met korte lijnen en ruimdenkende collega’s.
  • Een baan van 32 uur per week; bestaande uit 4 werkdagen van 9:00-17:00 uur.
  • Een tijdelijk contract voor in eerste instantie 1 jaar.
  • Start hoe eerder hoe beter.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct door je motivatie en CV uiterlijk 22 april 2024 te sturen naar: kevin@carex.nl o.v.v. sollicitatie collega technische dienst.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.