21 juli 2022

CareX heeft een nieuwe website!

Eerlijk is eerlijk, het werd wel tijd. Onze website is al een flinke tijd toe aan een frisse wind. We hebben de laatste maanden hard gewerkt en we zijn er klaar voor! Ondanks kleine verbeteringen die nog komen kunnen jullie alvast gebruik maken van de nieuwe website.

Verbeteringen

– Alle informatie gebundeld per bezoeker

Of je nu in een CareX pand woont, een plekje zoekt of een pand in beheer wilt geven bij CareX, voor iedere bezoeker hebben we een plek gecreëerd waar je passende informatie kunt vinden. Je vindt het oude de menu items “Ik zoek een ruimte”, “Ik ben resident” of “Ik heb een pand”.

– Panden per regio

Het aanbod in verschillende CareX regio’s is groot, sommige panden krijgen direct invulling vanuit onze wachtlijst/inschrijvingen. Soms is er nog ruimte in panden beschikbaar. Wij hebben nu de mogelijkheid om onze beschikbare plekken online te zetten en jij kunt middels de filtermogelijkheden iets vinden wat bij je past.

– Sociale huisvesting

Om iedereen een goed beeld te geven van sociale huisvesting op de CareX manier, kun je nu een kijkje nemen in een deel van onze panden. Meerdere fotografen zijn voor ons op pad geweest en hebben het wonen en werken in een aantal van onze panden vastgelegd. Leuk! Want nu kunnen we een kijkje achter de schermen geven. Benieuwd? Neem alvast een kijkje.

– Het nieuwe inschrijfformulier is bijna beschikbaar

We werken nog hard aan de laatste puntjes op onze todo-lijst. Het inschrijfformulier om je als “zoekend” aan te melden bij CareX staat nog in de steigers. We verwachten dat deze binnen 14 dagen af is, dan vervangt deze functie het huidige formulier en hebben we ook daar de boel een stuk gebruiksvriendelijker voor elkaar. Nog heel even volhouden op dit vlak 😉

Er is meer, neem een kijkje op de nieuwe site en ontdek het zelf!