Vacature: Technische Dienst

Regio Zwolle

Ben jij klaar om een sleutelrol te spelen in het transformeren van lege ruimtes naar levendige plekken? CareX zoekt een proactieve en handige technische topper voor onze locatie in de regio Zwolle! Sluit je aan bij ons team en maak direct impact op de gemeenschap.

De functie

Als medewerker van onze technische dienst kom je terecht in een veelzijdige rol waarbij geen dag hetzelfde is. Je verricht zowel zelfstandig als samen met andere technische collega’s allerlei onderhoudswerkzaamheden aan onze panden, zoals het repareren van sloten, het oplossen van storingen en het uitvoeren van aanpassingen voor brandveiligheid.

Je bent de spil in het beheer van onze huizen en panden en werkt nauw samen met pandbeheerders en ondersteunt hen bij bezichtigingen en opleveringen. Je staat in direct contact met de gebruikers van onze panden en zorgt ervoor dat zij een prettige en veilige omgeving hebben.

Wat vragen wij?

  • Technische vaardigheden en probleemoplossend vermogen;
  • Goede communicatieve eigenschappen en een flexibele instelling;
  • Vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Stressbestendigheid en de capaciteit om snel te schakelen tussen verschillende taken.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving binnen een sociaal betrokken organisatie;
  • De kans om een directe impact te hebben op de leefbaarheid en creativiteit in de regio;
  • Een arbeidscontract van 24 tot 36 uur per week met een marktconforme salariëring volgens de CAO Woondiensten;
  • Een fijne werkbus, voorzien van alles wat je dagelijks nodig hebt;
  • Een tijdelijk contract voor de duur van één jaar, met uitzicht op verlenging.

Over CareX

Bij CareX brengen we lege panden tot leven! Als volkshuisvester en vooraanstaande organisatie in vastgoedbeheer in het noorden en oosten van Nederland, creëren we innovatieve en betaalbare oplossingen voor bewoners, kunstenaars en (creatieve)bedrijven. Dit doen we door ze bruisende, creatieve ruimtes bieden. Of het nu gaat om tijdelijke bewoning, ateliers voor kunstenaars of kantoorruimtes voor startende ondernemers, bij CareX krijgt elk pand een nieuwe invulling.

Interesse?

Heb jij twee rechterhanden en zoek je een leuke baan binnen een team dat zich richt op slimme en creatieve oplossingen voor vastgoed? Bij CareX geloven we in het creëren van kansen voor mensen, bedrijven, kunstenaars, creatieven en de gemeenschap door het beheer van unieke panden in de regio.

Kennismaken? Stuur dan voor 24 mei je motivatiebrief en cv naar overijssel@carex.nl en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons enthousiaste team in Overijssel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.