Werken bij Carex

Wij zijn specialist in tijdelijke huisvesting, broedplaats-ontwikkeling en gebouwenbeheer. Van flatgebouw tot boerderij, van zorg of onderwijscomplex tot renovatiebuurt – CareX vindt er passende tijdelijke gebruikers voor.

Onder het motto: de leegstand voorbij! Voorzien wij in betaalbare tijdelijke woon en werkruimte. Zie jij het zitten om bij ons de handen uit de mouwen te steken? Kijk dan snel of er een vacature is die bij jou past.

Actuele vacatures

Stap in onze wereld. Bij CareX zorgen we samen voor panden van onze opdrachtgevers. We slaan de brug tussen leegstand en gebruikers, zo faciliteren wij wonen en werken op een manier die je in de reguliere sector niet tegenkomt.

Nieuwsgierig naar wat CareX jou te bieden heeft? Check de vacatures en lees de verhalen van onze collega’s.

Medewerker Technische Dienst

Locatie: Groningen | 32 uur per week

Interesse?

Meer over CareX

CareX is specialist in tijdelijke huisvesting, broedplaats-ontwikkeling en gebouwenbeheer. Van flatgebouw tot boerderij, van zorg of onderwijscomplex tot renovatiebuurt – CareX vindt er passende tijdelijke gebruikers voor.

Er zijn 4 CareX-vestigingen in het noorden van ons land met in totaal zo’n 40 personeelsleden. De CareX-vestigingen beheren samen een groot aantal gebouwen en huisvesten zo vele mensen, bedrijven, organisaties en instellingen. Speciale affiniteit heeft CareX met starters en de creatieve sector.

 

Meer over ons team

Bij CareX werken we met een klein en informeel team, we werken intensief samen met zowel collega’s op kantoor als collega’s in de buitendienst.

De binnendienst voert de contacten met woningzoekenden, bewoners en pandeigenaren en draagt zorg voor de toewijzing van woon- en werkruimte, inclusief de afhandeling van de hieruit voortvloeiende administratie.

De buitendienst is verantwoordelijk voor het pandbeheer op locatie. Het goed functioneren van CareX valt of staat met goed teamwork.