Zwolle Weezenlanden Noord

In Zwolle komen af en toe woonruimtes beschikbaar. Dit zijn eengezinswoningen die beschikken over 1 of meerdere slaapkamers en een balkon.

Het contract is een tijdelijke huurcontract met een duur van maximaal 2 jaar. Als huurder heb je een opzegtermijn van 1 maand.

Doelgroepen:

In Weezenlanden Noord huisvesten wij voornamelijk 1 ouder gezinnen de instromen vanuit een echtscheidingssituatie. Wij assisteren hen bij de doorstroom naar een permanente oplossing.

Verder huisvesten wij veel binnenlandse arbeidsmigranten die vanwege een nieuwe baan in de regio Zwolle moeten verhuizen. Denk aan onderwijzers, zorgmedewerkers of andere specialisten.

Kosten:
Maandelijkse huur: tussen de 380,- en 500,- euro (excl.)
Borg: gelijk aan eenmaal de maandkosten.
Eenmalige administratiekosten: 100,- euro

Passendheidstoets:
Wij wijzen deze woningen toe volgens de passendheidstoets van de nieuwe Woningwet. Je komt voor deze woningen in aanmerking met een verzamelinkomen niet hoger dan 40.765,- (obv 1 persoon 2022). Daarbij moet ook aantoonbaar gemaakt kunnen worden dat je tot de doelgroep behoord.

Benodigde gegevens:
Meest recente inkomensverklaring van de Belastingdienst (0800 0543) en documenten waaruit blijkt dat je tot de doelgroep behoord.

Inschrijven / afspraak:
Heb je interesse? Om hiervoor in aanmerking te komen is een inschrijving + een kennismakingsgesprek nodig. Schrijf je allereerst in en neem vervolgens contact met ons op via 038 302 0060 voor het (telefonische) kennismakingsgesprek.

Locatie Zwolle
Telefoon 038 302 0060
Bijlagen
Delen

Contact over Zwolle Weezenlanden Noord

Heb je vragen of wil je in contact komen over deze locatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op met de CareX vestiging in jouw regio