Vacature: Technische Dienst

Regio Groningen

Wij zijn op zoek naar een handige en enthousiaste collega bij onze Technische Dienst in de regio Groningen! Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een sociaal en creatief vastgoedbeheer.

De functie

Als medewerker van onze technische dienst werk je in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je voert zelfstandig en in teamverband diverse onderhoudswerkzaamheden uit aan onze panden, zoals het repareren van sloten, het verhelpen van technische storingen en het waarborgen van brandveiligheid.

Je bent een verbindende schakel in het beheer van onze panden en werkt nauw samen met pandbeheerders. Daarnaast ondersteun je bij bezichtigingen en opleveringen en zorg je ervoor dat onze residenten een veilige en aangename woon- of werkruimte hebben.

Wat vragen wij?

  • Technische vaardigheden en een oplossingsgerichte mindset;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en flexibiliteit;
  • Vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Stressbestendigheid en de vaardigheid om snel te schakelen tussen verschillende taken.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving binnen een sociaal betrokken organisatie;
  • De kans om direct bij te dragen aan de leefbaarheid en creativiteit in de regio;
  • Een arbeidscontract van 24 tot 36 uur per week met een marktconform salaris volgens de CAO Woondiensten;
  • Een volledig uitgeruste werkbus voor dagelijks gebruik;
  • Een tijdelijk contract van één jaar, met uitzicht op verlenging.

Over CareX

Bij CareX brengen we panden tot leven! Als volkshuisvester en vooraanstaande organisatie in vastgoedbeheer in Noord- en Oost-Nederland, bieden we innovatieve en betaalbare oplossingen voor bewoners, kunstenaars en creatieve bedrijven. Wij creëren duurzame ruimtes waar cultuur en kunst kunnen floreren. Of het nu gaat om tijdelijke bewoning, ateliers of kantoorruimtes voor startende ondernemers, bij CareX krijgt elk pand een waardevolle invulling.

Interesse?

Heb jij twee rechterhanden en zoek je een veelzijdige baan? Dan leren wij jou graag kennen! Stuur vóór 24 juni je motivatie en cv naar (Kevin) groningen@carex.nl en wellicht maak jij binnenkort deel uit van ons enthousiaste team in Groningen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld